SUNDSVALL: MÅN–FRE 09.30–18.00
Telefon: 060 - 12 58 00
TIMRÅ: MÅN–FRE 9.30–17.00
Telefon: 060 - 57 23 50

Glasögon

Vi på Nordberg Optik älskar glasögon. Och vi vill att våra kunder ska älska sina glasögon. Därför erbjuder vi ett mer personligt och exklusivt utbud av bågar och glas och satsar extra på våra synundersökningar.

Boka synundersökning

Bågar

För oss handlar allt om kvalitet före kvantitet.
Våra varumärken på Nordberg Optik är personligt utvalda, där vi har klämt och känt på produkterna innan vi beställt hem. För oss är det viktigt att de är hållbara, snygga och sköna. Dessutom tar vi hem modeller så det ska finnas något för alla. Oavsett stil, ålder eller plånbok.

Se våra varumärken

Skräddarsydda glas efter ditt ansikte och dina bågar

Tack vare teknik från HOYA Vision kan vi skräddarsy glas och bågar efter just dig. För ditt ansikte är unikt, med just din personliga form. Därför mäter vi bland annat avståndet mellan ögon och glas, vilken form glasen bör ha och hur bågarna ska sitta. Allt för att du ska få maximal effekt av dina glasögon och se så bra som möjligt.
Boka konsultation så berättar vi mer!

“En övergång från fokus på bågen till fokus på synen"
- Hoya Vision.

Boka kostnadsfri konsultation
Men det är inte allt

Vi erbjuder

Reparationer

Lämna in dina glasögon hos oss, oavsett om du köpt dem av oss eller hos någon annan. Vi har egen verkstad för att kunna hjälpa er justera och laga era glasögon.

Sportglasögon

Nordberg Optik satsar även extra på sportglasögon. Visste du, till exempel, att du kan få simglasögon i din styrka? Kom in till oss så hjälper vi dig, oavsett sport.

Terminalglasögon

Vi hjälper dig, oavsett om du behöver luppglasögon, specialanpassade progressiva-, närprogressiva-, bildskärms- eller skyddsglasögon.

Kvalitet

När du handlar, eller använder våra tjänster, på Nordberg Optik så kan du räkna med hög kvalitet. Vår målsättning är att du ska vara hundra procent nöjd.

Livstidsjusteringar

Vi vill att dina glasögon alltid ska sitta perfekt. Därför levererar vi dem så. Och behöver de sedan justeras, då gör vi det. Livet ut.

Rådgivning & expertis

All personal, optiker som assistenter, på Nordberg Optik har mångårig erfarenhet. Vi brinner för det vi gör och hjälper dig med råd och hjälp!

VARUMÄRKEN

Vårt noga utvalda sortiment

Adidas

CAT

Chloé

Fleye

Götti

Inface

KunoQvist

Lindberg

Marc O´Polo

Maui Jim

Moscot

Oakley

Orgreen

Oscar Magnuson

RayBan

Silhouette

Skaga

Boka synundersökning

Hos oss får du en hälsokontroll av dina ögon. Vi mäter trycket, provar glas och vid behov även ögonbottenfotografering samt remiss till ögonläkare.
Välkommen på synundersökning i Sundsvall eller Timrå.

Sundsvall

Nordberg Optik City - In:gallerian, Thulegatan 2A

Timrå

Nordberg Optik - Köpmangatan 25

Privacy Policy