SUNDSVALL: MÅN–FRE 09.30–18.00
Telefon: 060 - 12 58 00
TIMRÅ: MÅN–FRE 9.30–17.00
Telefon: 060 - 57 23 50

Om oss

Nordberg Optik är en helt oberoende optiker som finns i Timrå sedan 2011 samt i Sundsvall sedan 2015.
Vi värnar om det personliga mötet och ser till att vi har tid för dig i dagens stressiga vardag. Vi älskar vårt jobb, och att få nöjda kunder, och det kommer du märka när du kliver in till oss. Välkommen!

SYNOLOGEN

Vi är medlem i den rikstäckande organisationen Synologen.
Sveriges fria optiker.

2017 blev Nordberg Optik utsedd till Årets butik bland Synologens över 100 butiker.

Boka Synundersökning

"När du väljer en optiker som är medlem av Synologen är du alltid garanterad att få träffa en legitimerad optiker, det vill säga medicinsk personal som har genomgått en högskoleutbildning och legitimerats av Socialstyrelsen.

Våra optiker är oftast ännu mer specialiserade tack vare Synologens egna vidareutbildningar. Största skillnaden mellan en Synologen-optiker och vanliga optiker är att vi lägger betydligt mycket mer tid på ögonundersökningar. Dessutom är en fri optiker mer självständig och kan förutom ett brett sortiment erbjuda ett mer personligt och exklusivt utbud av bågar och glas."
- Synologen

PERSONAL

Sundsvall

Lena Nordberg

Legitimerad optiker

Lena har varit legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet sedan sjuttiotalet och har jobbat i Sundsvall hela sitt yrkesverksamma liv. Lena kan bokas enl ök då hon inte längre jobbar alla dagar.

Lennart Åberg

Legitimerad optiker

Lennart har varit legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet i hela 36 år och har många nöjda kunder som följt honom genom åren. Han gillar att fiska och fota och har full koll på vilka glasögon som passar bäst för just det. Gillar bågar som sticker ut och syns, som Lindberg och Masunga.

Mats Nordberg

Legitimerad optiker

Ägare, började inom yrket som 17- åring i föräldrarnas Ur& Optik affär. Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet sedan 2001. Favoritbågar är Lindberg och Örgreen, två danska märken. Soliga dagar åker ett par Maui Jim solglasögon på, polariserande med perfekt kontrastseende.

Tina Åslund

Legitimerad optiker

Tina har varit legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet i 34 år och har en gedigen erfarenhet. Hon älskar att åka längdskidor på vintern och skyddar då ögonen med ett par sportiga solglasögon från Adidas. Till vardags kör hon bågar från bla Fleye, då de är lätta, sköna och markerade i färg.

Ulrika Ödmark Dahl

Optikerassistent

Ulrika har varit optikerassistent i 16 år och älskar att träffa er kunder och få hitta den perfekta bågen för er och ert ansikte. Hennes egna favoritbågar just nu kommer från tyska MYKITA. När Ulrika inte är på jobbet så hittar ni henne på gymmet eller promenerandes i vår fina stad med solbrillor från Maui Jim.

Timrå

Ingela Larsson

Legitimerad optiker

Ingela började i optikbranschen i Ljusdal. Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet sedan 1997. Jobbar i Timråbutiken men hoppar in i Sundsvallsbutiken mellan varven. Bland bågfavoriterna sticker Lindberg och KunoQvist ut.

Karin Nordberg Ferm

ekonomi

Karin är den som har koll på in och utbetalningar samt löner. En ekonom med många järn i elden, både på jobbet och privat. En av bågfavoriterna är danska Fleye, lätta och skön passform. Favorit i solen är Maui Jim från Hawaii

Mats Nordberg

Legitimerad optiker

Ägare, började inom yrket som 17- åring i föräldrarnas Ur& Optik affär. Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet sedan 2001. Favoritbågar är Lindberg och Örgreen, två danska märken. Soliga dagar åker ett par Maui Jim solglasögon på, polariserande med perfekt kontrastseende.

Livstids justeringsgaranti

Vi vill att dina glasögon alltid ska sitta perfekt. Därför levererar vi dem så. Och behöver de sedan justeras, då gör vi det. Livet ut.

VARUMÄRKEN

Vårt noga utvalda sortiment

Adidas

CAT

Chloé

Fleye

Götti

Inface

KunoQvist

Lindberg

Marc O´Polo

Maui Jim

Moscot

Oakley

Orgreen

Oscar Magnuson

RayBan

Silhouette

Skaga

Boka synundersökning

Hos oss får du en hälsokontroll av dina ögon. Vi mäter trycket, provar glas och vid behov även ögonbottenfotografering samt remiss till ögonläkare.
Välkommen på synundersökning i Sundsvall eller Timrå.

Sundsvall

Nordberg Optik City - In:gallerian, Thulegatan 2A

Timrå

Nordberg Optik - Köpmangatan 25

Privacy Policy